Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/puffin/product.php on line 85
AKAMI SEPIADE color PEARL PINK UV 170g - ТОП цена | Puffin.bg
Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

AKAMI SEPIADE color PEARL PINK UV 170g

Код на продукта: 1000-1100

Производител: akami

В наличност
34.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 5 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 5 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от PUFFIN.bg.


Описание

AKAMI SEPIADE е висококачествена силиконова примамка, проектирана и тествана да гарантира изключително атрактивни движения и вибрации на различни видове хиници близко до морското дъно. Благодарение на перфектната си извивка, той е особено подходящ за бавно движение, но изключителното му движение го прави еднакво ефективен при тролинг така и при слоу джигинг. Тялото е снабдено със здрава единична кука и изключителна система за закачане към хидродинамичната оловна глава, като по този начин гарантира отлично задържане на стръвта по време на риболов. Освен това конструкцията е внимателно проучена, за да позволи смяната на всеки компонент, когато е необходимо, гарантирайки дълъг живот във времето.

Сходни продукти