Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/puffin/product.php on line 85
GOSEN Answer Jigging PE×8 300m 3.0 Многоцветен - ТОП цена | Puffin.bg
Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

GOSEN Answer Jigging PE×8 300m 3.0 Многоцветен

Код на продукта: 1000-1066

Тип: Плетени влакна

В наличност
79.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 5 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 5 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от PUFFIN.bg.


Описание

Чрез използването на метода на производство MPX, който сглобява сурова прежда с висока плътност и регулирането му за всеки размер, е възможно да се постигне високо ниво на устойчивост на абразия и устойчивост на удар. В допълнение, производственият метод HDX, който прецизно сглобява сурови нишки с голямо напрежение, постига силна стабилизация и висока чувствителност. [Оригиналното специално покритие на Gosen] Уникалната обработка на смола и силиконовото покритие на GOSEN намаляват обезцветяването. Чрез увеличаване на устойчивостта на триене, скъсването на конеца се потиска.