Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/puffin/product.php on line 85
MEGABASS ZONK 120 S SW 20g. GG PINK IWASHI - ТОП цена | Puffin.bg
Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

MEGABASS ZONK 120 S SW 20g. GG PINK IWASHI

Код на продукта: 1495-5513

Производител: Megabass

В наличност
40.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 5 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 5 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от PUFFIN.bg.


Описание

Megabass Zonk 120 SW е бавно потъваща примамка. Това е страхотна примамка за използване в по-дълбоки води, ако лаврака ловува под повърхността. Също така работи добре в по-плитки пясъчни зони, когато рибата е близо до дъното и искате примамка да се спусне до нея. Въглеродният нагръдник помага да се даде наистина силно и агресивно зигзагообразно действие, а специалният "тунел" на гърба на примамките добавя допълнителна вибрация и турбуленция, за да увеличи привлекателността на примамките. Megabass Zonk 120 SW работи добре със равно извличане,ако рибата е агресивна и с паузи,което ще доведе до бавно потъване на примамката назад, което често задейства атаката на хищника, или докато примамката потъва, или веднага след като започнете отново да навивате и дадете ход на примамката. Системата за прехвърляне на тежестта от волфрам и опростеното тяло помагат за дълго точно замятане и както бихте очаквали от Megabass, покритието и цветовата гама на Megabass Zonk 120 SW са най-добрите.