Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/puffin/product.php on line 85
RAPALA VAAKSY VAS662L 5 гр.-14 гр 198см. тегло 94гр. - ТОП цена | Puffin.bg
Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

RAPALA VAAKSY VAS662L 5 гр.-14 гр 198см. тегло 94гр.

Код на продукта: 1000-1102

Производител: Akami

В наличност
250.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 5 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 5 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от PUFFIN.bg.


Описание

Вдъхновена от историята на Lauri Rapala, въдицата Rapala Vääksy е разработена със страст и всеотдайност, за да донесе радостта от улова на риба с примамки на риболовците по целия свят. Когато екипът за разработка за първи път обмисли идеята за възпоменателна пръчка за 80-годишнината, бяха изготвени няколко ключови изисквания. Въдицата трябваше да бъде изработена от качествени материали, лека и удобна за риболов през целия ден, да изглежда добре и същевременно достъпна. Ето защо въдицата Rapala Vääksy разполага с лека, високомодулна графитна бланка и е оборудван с Fuji® водачи от алуминиев оксид и Fuji® ECS и VSS макародържачи. Привличащия внимание червен цвят със сигурност ще обърне вниманието на риболовците. Универсална въдица, която притежава прилична сила за спиране на рибата, Rapala Vääksy е наистина забележителна въдица за замятане на примамки, която е достойна за възпоменателна въдица, носеща едноименната си пръчка.