Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/puffin/product.php on line 85
SHIMANO OCEA 100% Fluorocarbon-LEADER- 6 /16LB/ 50m. - ТОП цена | Puffin.bg
Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

SHIMANO OCEA 100% Fluorocarbon-LEADER- 6 /16LB/ 50m.

Код на продукта: shoc-3866

Тип: Флуорокарбон

В наличност
23.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 5 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 5 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от PUFFIN.bg.


Описание

Fluorocarbon лидер материали като новия EX флуоро Ocea Лидер Shimano осигурява редица предимства пред взискателните рибари, които се занимават с предпазливи риба и при трудни условия за риболов. Той е по-тънък от еквивалентния размер найлон, силно устойчив на износване, не абсорбира вода, той е по-трудно забележим с неговия индекс на пречупване който е доста близък до тази на водата, е следователно по-малко видими за риба. Ocea Лидер е с доста различна структура той има меко флуор ядро за здравина на възела, твърда външна обвивка за устойчивост на износване, и след това покритие от флуор за да се осигури гладък повърхностен слой.