Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/puffin/product.php on line 85
VARIVAS Light Game Shock Leader FLUORO 30m 0.165/4lb - ТОП цена | Puffin.bg
Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

VARIVAS Light Game Shock Leader FLUORO 30m 0.165/4lb

Код на продукта: 1674-1987

Тип: Флуорокарбон

В наличност
13.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 5 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 5 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от PUFFIN.bg.


Описание

Характеристики: FLUORO SP-T NON

 

Подходящ за риболов в солени води. Притежава здравина на възела и устойчивост на триене. Има чувствителност, с която се усещат и най-малките трептения на стръвта. Дори в тъмното няма опасност от заплитане. Благодарение на високата чувствителност на флуоро-карбона ще се радвате на добър улов дори в трудно достъпни места.

 

Легенда:

 

FLUORO Основните свойства на флуорокарбона са: трудно нараним поради твърдостта, издръжливост и ниска първоначална еластичност. Високата степен устойчивост на износване и чувствителност го правят подходящ за риболов.

 

SP-T Влакно, импрегнирано с колофон (смола). Не абсорбира вода, устойчиво на триене.

 

NON Влакно, защитено от UV-лъчи, не абсорбира вода и не се влияе от солената вода.