Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

Чепарета за сафрид

Чепарета за чернокоп и лефер

Чепарета за тролинг

Чепарета - други линии

Материали за чепарета


Чепаретата за риболов (или куките) са един от основните елементи в риболова и представляват метална кука, която се поставя на примамката, за да се закачи рибата. Чепаретата могат да бъдат изработени от различни материали, като стомана, никел или титан, и са налични в различни размери и форми, според вида на рибата, която се лови и начина на риболов.

Чепаретата могат да бъдат прави или криви и имат различни форми на връха, като някои са с връх на кука във формата на бодли, а други са с плосък или закръглен връх. В зависимост от големината на куката, тя може да бъде използвана за риболов на малки риби, като пъстърва или костур, или за по-големи риби, като бяла риба, щука или сом.

Важно е да се избере подходящата кука за определения вид риба, която да бъде поставена на правилното място на примамката, за да се осигури успешен риболов и за да се намали шансът за раняване или увреждане на рибата.

В PUFFIN.bg предлагаме на нашите клиенти най-добрите чепарета и аксесоари за риболов.

В нашия магазин ще намерите всичко необходимо за риболова на сафрид, чернокоп, лефер, както и за тролинг и джигинг линии.

Предлагаме голямо разнообразие от чепарета и аксесоари за всякакъв вид риболов. Нашите продукти са от най-високо качество и са избрани с грижа, за да задоволят нуждите на всеки риболовец - от начинаещ до професионалист.

Освен това, ние предлагаме и материали за чепарета, така че да можете да си направите собствени чепарета, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.

В PUFFIN.bg сме сигурни, че ще намерите точно това, от което се нуждаете, за да се наслаждавате на риболова си. Поръчайте от нашия онлайн магазин и се уверете сами в качеството на нашите продукти. Очакваме ви!