Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

За изработката на воблери се използват различни материали, включително:

  1. Пластмаса - това е един от най-често използваните материали за производството на воблери. Пластмасовите воблери са леки и здрави, с разнообразни форми и цветове.

  2. Дърво - преди се използваше по-често от пластмасата. Дървените воблери имат уникален вид и действие във водата. Обикновено се използват меки дървета като балса.

  3. Метал - воблери от метал се използват повече за соленоводен риболов. Металните воблери са по-тежки и позволяват по-далечни замятания, но могат да бъдат по-малко ефективни при риболов на слабоактивни видове.

  4. Силикон - този материал се използва за производството на меки воблери. Те имат гъвкавостта на рибена кожа и могат да имитират движението на рибата по по-реалистичен начин.

  5. Различни добавки - за да се придаде на воблерите по-реалистичен вид, могат да се използват различни добавки като пера, косъмчета и други материали.

В PUFFIN.bg сме специализирани в предоставянето на висококачествени материали за изработка на воблери за риболов.

В нашия онлайн магазин ще намерите най-разнообразните материали, които ще Ви помогнат да създадете перфектната изкуствена примамка за Вашите риболовни приключения.

Ние предлагаме различни видове куки, вирбели, блестящи ленти, бои и лакове, изкуствени очи и други материали, които Ви позволяват да персонализирате воблерите си и да ги направите уникални. Нашите продукти са изработени от висококачествени материали и са специално подбрани за да отговорят на нуждите на всеки риболовец.

Не изпускайте възможността да подобрите своя риболовен опит с нашите най-добри материали за изработка на воблери. Пазарувайте сега и ще получите качествени продукти на най-добри цени!