Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

Производител


Воблерите са едни от най-популярните изкуствени примамки в риболова. Те представляват имитации на малки рибки, които се движат по водата. Воблерите имат различни размери, форми и цветове, които имитират различни видове рибки и привличат различни видове риби.

Едно от предимствата на воблерите е, че могат да се използват както за примамка на повърхността на водата, така и за риболов на дъното на водата. Те са особено ефективни за лов на риби като щука, сом и други хищни риби.

Воблерите са по-специални от другите изкуствени примамки поради няколко причини. Първо, те имат реалистични движения и изглеждат като живи рибки, което ги прави по-вероятно да привлекат рибите. Второ, те могат да се използват в различни условия - както в стояща, така и в течаща вода. Накрая, воблерите могат да се утежнят с куки и да се хвърлят на голямо разстояние, което ги прави подходящи за риболов в различни среди.

В допълнение към воблерите, има и други видове изкуствени примамки, като блесни, въртящи се примамки, твърди и меки примамки и други. Всеки вид изкуствена примамка има свои уникални характеристики и е подходящ за различни видове риболов.

В PUFFIN.bg знаем, че за успешния риболов е нужна най-добрата примамка. Затова сме избрали най-качествените воблери, които могат да помогнат на всеки риболовец да постигне желаните резултати.

В нашия онлайн магазин можете да намерите различни видове воблери - от класическите до най-новите модели.

Всички наши воблери са изработени от висококачествени материали, което гарантира издръжливост и устойчивост на улова. Нашите продукти са налични на конкурентни цени, а поръчките се обработват бързо и надеждно. Ако искате да се насладите на един успешен риболов, разгледайте нашия онлайн магазин и открийте най-добрите воблери за вашия стил на риболов.


Peppy-white/red

Peppy-white/red

12.00 лв.
Peppy-white/green

Peppy-white/green

12.00 лв.
Peppy-white/blue

Peppy-white/blue

12.00 лв.
Peppy-white

Peppy-white

12.00 лв.
Peppy-pink

Peppy-pink

12.00 лв.
Peppy-chartreuse

Peppy-chartreuse

12.00 лв.