Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

Тай ръбър, силиконовите примамки и главите за риболов от лодка са изкуствени примамки, които се използват във водите на моретата и океаните за риболов на различни видове риби, като например тропически риби като тун, акула, дорадо и други. Тези изкуствени примамки са създадени да имитират движенията и изгледа на живите морски организми, които са честа храна за много риби.

Тай ръбърът е мека силиконова примамка с дълга опашка, която имитира движението на морски червей или друг вид дънен организъм. Тези примамки често се използват за риболов на платика, баракуда, морски бас и други видове риби.

Силиконовите примамки за риболов от лодка са също меки, но често имат по-различни форми и текстури, за да имитират различни видове храна, като например калмари, ракове, риба и други. Тези примамки могат да бъдат използвани както за джигинг, така и за тролинг риболов.

Главите за риболов от лодка са тежки метални глави, които се слагат в края на силиконовите примамки. Те служат за увеличаване на теглото на примамката, за да може да се хвърли по-далеч или да се потъване по-бързо. Тези глави често са оборудвани с куки, които могат да бъдат заменени или премахнати според нуждите на риболова.

Риболовът от лодка може да бъде изключително успешен, но само с правилната екипировка. Затова, в PUFFIN.bg сме създали специална категория с продукти за тай ръбър, силикони и глави за риболов от лодка.

В нашия онлайн магазин ще откриете най-добрите продукти, които може да включите в своята екипировка за успешен риболов.

Открийте разнообразие от висококачествени силиконови примамки, глави за риболов и други аксесоари, които ще Ви помогнат да постигнете максимални резултати. Специално селектираните продукти в PUFFIN.bg са създадени за да Ви помогнат да се насладите на риболова и да постигнете успех във всяка една риболовна експедиция.

Пазарувайте сега и гарантираме, че ще откриете точно това, от което се нуждаете за да станете по-успешен риболовец.