Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

Fly fishing

Пъстърва и клен

Ултра лайт риболов Ajing

Джигинг - джигове

Тай ръбър, силикони и глави за риболов от лодка

Примамки за калмари, октоподи, полиангистро

Готови монтажи


В онлайн магазин PUFFIN.bg ще намерите всичко необходимо за перфектния риболов!

Предлагаме широка гама от качествени продукти за всеки вид риболов, които ще удовлетворят нуждите на всеки рибар - от начинаещи до професионалисти.

В нашия магазин ще откриете въдици, макари, влакна, куки, вирбели, карабинки, рингове, кутии и калъфи за съхранение на риболовни материали, облекло за риболов от реномирани марки и много други аксесоари. Ние винаги сме на разположение да Ви помогнем да изберете най-добрите продукти за Вашето хоби.

В PUFFIN.bg сме се специализирали в предоставянето на всичко необходимо за различни начини на риболов. Нашите продукти са насочени към рибари, които се занимават с Fly fishing, улов на пъстърва и клен, ултра лайт риболов (Ajing), джигинг и много други.

За любителите на Fly fishing, ние предлагаме най-добрите изкуствени мухи, въдици, макари, влакна и всички други необходими аксесоари. Нашите продукти за улов на пъстърва и клен включват качествени въдици, макари, изкуствени примамки и други аксесоари.

За рибарите, които се занимават с ултра лайт риболов (Ajing), предлагаме най-добрите макари, въдици, влакна и изкуствени примамки, които ще ги помогнат да уловят рибата, която търсят.

За феновете на джигинга, ние предлагаме най-добрите джигове, макари, въдици и други аксесоари, които са необходими за тази техника на риболов.

Предлагаме висококачествени тай ръбъри, силикони и глави за риболов, които ще ви помогнат да ловите всякакъв вид риба. Независимо дали сте начинаещ или опитен риболовец, ние имаме подходящите примамки за вас. Изберете от нашите разнообразни примамки за калмари, октоподи и полиангистри и бъдете сигурни, че ще привлечете вниманието на всяка риба в зоната на риболов.

За да опростите процеса на риболов, предлагаме готови монтажи, които можете да използвате веднага след покупката. Не пропускайте да се възползвате от нашите качествени продукти на конкурентни цени!