Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

Производител


Вирбелите, карабинките и ринговете са аксесоари, които се използват в риболова, за да свържат риболовната линия с примамката или поводите за по-лесно управление и максимална ефективност.

Вирбелите са малки устройства, които позволяват на риболовната линия да се завърта около своите оси, когато рибата се бори, за да не се пречупи или заплете. Те могат да бъдат изработени от различни материали, като неръждаема стомана, месинг, алуминий или пластмаса.

Карабинките са също малки устройства, които се използват за закачане на примамката или повода към риболовната линия. Те са изработени от различни материали, като неръждаема стомана или алуминий и имат различни форми и размери, за да отговарят на различни нужди на риболовците.

Ринговете са малки пръстени, които се поставят върху куките за риболов, за да улеснят монтажа на примамката. Те са изработени от различни материали, като неръждаема стомана или титан, и имат различни размери и форми, за да отговарят на различните нужди на риболовците.

В PUFFIN.bg ще намерите най-добрите и качествени аксесоари за риболов на конкурентни цени! Ние сме горди да предложим на нашите клиенти широка гама от вирбели, карабинки и рингове, които са изработени от висококачествени материали и отговарят на всички изисквания за ефективен и успешен риболов.

Нашите продукти са избрани от професионалисти в риболова, което гарантира високо качество и надеждност. Вирбелите, карабинките и ринговете, които предлагаме, са създадени да издържат на натоварване и да осигурят безопасност и стабилност при използването си.