Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

Джигинг риболовът е техника за риболов, при която се използва специална изкуствена примамка, наречена джиг. Тази техника е особено популярна за риболов на морски риби като лаврак, лефер, сафрид и други видове, но се използва и за риболов на сладководни риби като щука, бяла риба и други.

Джигинг риболовът се изпълнява като се хвърля джига в водата и се използва специална техника за движение, която придава на примамката животоподобно движение. Това се прави като се държи въдицата на определен начин и се правят къси, бързи движения на китката. Тези движения правят джига да се движи нередовно и непредсказуемо, което го прави много атрактивен за рибите.

Джигинг риболовът изисква специална екипировка, включително джиг въдица, мултипликатор или спининг макара, влакно с висока издръжливост, джиг глави, куки и джигове. Тази техника е много ефективна за лов на големи риби и за риболов в места, където има голямо количество риби, които са трудни за хващане с други техники.

В PUFFIN.bg знаем, че джигинг риболовът е изключително специфичен начин за риболов, който изисква перфектно подбрани продукти. Затова сме се постарали да предоставим най-доброто за този вид риболов в нашия онлайн магазин.

От асист куки до джигинг аксесоари, джигове и микро джигове, до специално подбрани пръчки - в онлайн магазин PUFFIN.bg, ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да направите своя джигинг риболов опит незабравим.

Нашите продукти са подбрани с грижа и внимание към всички детайли, за да можете да се наслаждавате на всяко изживяване на риболова.