Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

Производител


Силиконовите изкуствени примамки за риболов са примамки, които са изработени от силиконов материал. Те се използват често за риболов на различни видове риби, като пъстърва, костур, щука и други.

Силиконовите примамки са ефективни, защото могат да се имитират различни видове риби, ракообразни, червеи и други хранителни източници на рибата. Те също така могат да имитират различни движения на риби, като бързо и бавно плуване, задръствания и променливи движения.

Силиконовите примамки могат да бъдат изработени в различни форми, цветове и размери, което ги прави подходящи за различни условия на риболов. Те са лесни за употреба и могат да бъдат използвани както за сладководен, така и за морски риболов.

Джиг главите от деруга страна са специални тежести, които се поставят на куката на изкуствената примамка. Те имат форма на глава и служат за предаване на движение и реалистичен вид на примамката, когато тя се движи във водата. Джиг главите са особено полезни за риболов на дънни риби, тъй като могат да бъдат използвани с различни видове изкуствени примамки като силиконови примамки, воблери и др. като и да им придават животоподобно движение и поведение във водата. Джиг главите са на налични в различни тегла, форми и цветове, които да отговарят на нуждите на различни риболовни ситуации.

Куките за риболов са едни от най-важните компоненти на всяка риболовна примамка. Куките са малки, остри и криви метални артикули, които са закачени към края на влакното, което е свързано с риболовната примамка. Куките имат много форми и размери и могат да бъдат изработени от различни материали, като неръждаема стомана, бронз, никел, титан и др.

В зависимост от типа риболов, куките могат да бъдат с различна форма и размер, като куки за плувков риболов, фидер, спининг, морски риболов и др.. Важно е да се избере правилният размер и форма на куката за конкретния вид риба, който се лови, както и за видовете изкуствени примамки, които се използват.

При избора на куки е важно да се обърне внимание на качеството на материалите, от които са направени, както и на остротата и здравината им. Добрата кука трябва да е здрава и да може да издържи на теглото на уловената риба, както и да бъде достатъчно остра, за да може да се забие лесно и сигурно в устата на рибата.

Искате да подобрите своя риболовен опит и да се насладите на успешен улов? В онлайн магазин PUFFIN.bg предлагаме най-добрите силиконови примамки, джиг глави и куки, за да ви помогнем да постигнете успеха, който търсите.

Нашите продукти са създадени от висококачествени материали, които осигуряват максимална здравина и издръжливост. Със сигурност ще откриете всичко, от което се нуждаете за да накарате рибата да се хване на куката. С най-добрите силиконови примамки, джиг глави и куки от нашия онлайн магазин, вече можете да бъдете сигурни в успеха на риболовния си излет.

Поръчайте сега и се наслаждавайте на перфектния риболов!