Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/puffin/product.php on line 85
AKAMI KAORI 2.55 m .14-49 g - ТОП цена | Puffin.bg
Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

AKAMI KAORI 2.55 m .14-49 g

Код на продукта: 1335-6444

Производител: Akami

В наличност
165.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 5 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 5 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от PUFFIN.bg.


Описание

Akami Kaori е чисто новата спининг въдица с бърза акция, мощна и универсална, идеална както за морски спининг, така и за риболов в сладка водо. Изработена от японска Toray високомодулена въглеродена бланка, наслоен според най-добрите технологии и xcross обвивка в основата, която подобрява действието на бланката и позволява достигане на по-големи дистанции и по-добър баланс на пръчката. Водачи Fuji K-серия с рамка неръждаема стомана и алконит, макародържач Fuji и EVA дръжка с висока плътност.