Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

Информация за Z-Man Fishing Products

Информация за Z-Man Fishing Products

В продължение на повече от 30 години базираната в Чарлстън, SC Z-Man Fishing Products се гордее с предоставянето на технологии на риболовците. Откакто усъвършенства оцветяването и масовото производство на силиконови первази през 80-те години на миналия век, Z-Man отдавна е един от най-големите доставчици на материал за силиконови поли в индустрията, но доскоро името Z-Man беше непознато за много рибари.

Днес авангардните 10X Tough ElaZtech® меки пластмаси на Z-Man и джиговете с остриета на марката ChatterBait® са сред водещите световни примамки за сладка и солена вода, позиционирайки компанията като една от най-бързо развиващите се марки примамки в САЩ!

Z-Man работеше предимно зад кулисите като един от най-големите доставчици на компоненти за примамки до 2006 г., когато ChatterBait избухна на сцената за риболов на бас. След няколко огромни турнирни успеха, ChatterBait се превърна в една от най-търсените примамки в индустрията - почти за една нощ. Докато изобретателят на тази революционна примамка се бореше да се справи с нарастващото търсене, Z-Man се включи в производството и разпространението на всички продукти на марката ChatterBait. Днес Z-Man притежава три патента върху дизайна на плувния джиг с остриета на оригиналния ChatterBait и разшири линията си ChatterBait, за да включва примамки, които са изключително ефективни при широк спектър от видове, вариращи от морски риби до морски риби и всичко между тях .

Горе-долу по същото време Z-Man усъвършенстваше формулата за своя мек пластмасов материал 10X Tough ElaZtech®. Патентованата формула на Z-Man създава материал, който е забележително мек и гъвкав, но същевременно издържа на прорязвания, порязвания и разкъсвания по-добре от други меки примамки. ElaZtech е до 10 пъти по-здрава от другите традиционни меки пластмасови примамки за риболов, а това означава, че няма повече купчини скъсани пластмасови примамки за риболов на дъното на вашата лодка в края на деня! Произведен изцяло в нашето съоръжение в Южна Каролина, този уникален материал също е естествено плаващ и изплува от дъното, създавайки по-видима, реалистична и привлекателна мишена за дивечовата риба. И за разлика от повечето други меки пластмасови примамки, ElaZtech не съдържа PVC, пластизол или фталати и е нетоксична. Z-Man сега предлага пълна гама от сладководни и соленоводни примамки, които превъзхождат и издържат по-дълго от всички други меки примамки на пазара, заедно с голямо разнообразие от джигове, джигове с первази и аксесоари, които допълват разнообразната продуктова линия.

Днес има малко рибари, които не разпознават марката Z-Man, а мълвата за издръжливостта и реалистичното действие на ElaZtech се разпространява като горски пожар по света. Z-Man продължава да работи с водещите B.A.S.S. Елитни и FLW Tour риболовци и професионалисти в солена вода, за да разработят най-иновативните и привличащи вниманието меки пластмаси на пазара, а джиговете с остриета на ChatterBait продължават да печелят повече пари на турнирни пътеки днес, отколкото всяка друга примамка. Започнете да използвате продуктите за риболов на Z-Man днес и вижте сами защо Z-Man е сред най-бързо развиващите се марки за примамки в света!


Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: PUFFIN
Сайт: www.puffin.bg