Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/puffin/product.php on line 85
Yo-Zuri 3D Prism Sashimi Poper 90mm color -CPRH - ТОП цена | Puffin.bg
Моят акаунт | Puffin.bg Любими продукти Кошница

Yo-Zuri 3D Prism Sashimi Poper 90mm color -CPRH

Код на продукта: 0800-3878

Производител: Duel-Yo-Zuri

В наличност
26.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 5 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 5 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от PUFFIN.bg.


Описание

MD-модификацията се гмурка до около 2.5м и покрива широк диапазон от изискванията на риболова. Потъва изключително бързо до работната си дълбочина, което е ценното при далечни замятания, притежава жива и отчетлива странична игра и също като своя плиткогазещ събрат е майстор на избягването на препятствия. Моделът с лекота привлича кефали, едър костур и бяла риба, а в затворени водоеми има добри резултати и за щуки. Duel Dino Crank MD Дължина-55mm Тегло-12g Дълбочина на газене-до 2,5м.